În ultimii ani, beneficiile extrasalariale pentru angajați au cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru s-a reflectat în eforturile constante (inclusiv de buget) pe care companiile le depun pentru a atrage și a-și păstra angajații.

 

Fără îndoială, contextul pandemic a contribuit la schimbarea și la adaptarea mindset-ului din companii, care s-au concentrat să pună la dispoziție angajaților o varietate de beneficii centrate pe îngrijire, flexibilitate și pe zona de wellbeing. După cum probabil și tu știi deja, relația angajat-angajator nu mai începe și nu se încheie doar cu un salariu. Indiferent de mărimea companiei, accentul este pus pe bunăstarea emoțională și fizică a angajaților, plecând de la premisa că angajații fericiți vor putea fi mai creativi și vor avea parte de evoluție atât în plan profesional, cât și în plan personal.

Pentru că se apropie finalul anului, tot mai mulți angajatori încep să se gândească și să construiască strategia de buget pentru 2022, iar dacă și tu te numeri printre aceștia, ar trebui să iei în calcul cele 5 beneficii cheie.

Citește mai mult: wall-street.ro