„Cercetarea are nevoie de calibrare în spațiul public, iar evenimentele științifice sunt o oportunitate reală pentru evoluție. Colegii din domeniu află despre progresele pe care le-am făcut și completează adeseori elementele prezentate. Această agora a zilelor noastre e bine să fie organizată prin implicarea tuturor nivelurilor de cunoaștere din domeniu, în acest mod avem o complementaritate eficientă pentru înțelegerea realității științifice.” spune Adina Hulubaș – Cercetător științific principal gradul I la Academia Română – Filiala Iași, într-o declarație pentru platforma EventsOnline.ro.

Adina Hulubaș ne oferă și un exemplu: „Conferința noastră anuală de etno-didactică reunește contribuții ale dascălilor din mediul preșcolar, preuniversitar și profesori de facultate, muzeografi, realizatori radio-TV și chiar antreprenori care valorifică informația tradițională. Învățam unii de la alții. Conferințele nu reprezintă doar o serie de momente solo și ocazii de adunat puncte pentru CV – sunt șansa specialiștilor de a deveni și mai buni profesional”.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnlineaici, și vezi cele mai importante informații și noutăți din industria evenimentelor!