Incluziunea și oportunitățile egale, cultura bazată pe suport și crearea unui mediu de susținere pentru angajat, proiectele interesante și inovative, alături de programele de wellbeing centrate pe individ sunt câteva dintre ariile unde Adobe România excelează, primind astfel certificarea Great Place to Work.

Certificarea a fost acordată în cadrul unui program internațional ce monitorizează calitatea vieții angajaților în companiile în care lucrează, pe baza unui scor obținut în urma răspunsurilor anonime ale membrilor echipei.

Certificarea Great Place to Work se bazează pe evaluări anonime ale angajaților și sondaje aplicate acestora, fiind acordată anual. Întrebările care ghidează analiza companiei de monitorizare includ opinia angajaților vizavi de mediul de lucru, gradul de siguranță resimțit de aceștia la nivelul companiei, beneficiile primite, incluziunea și egalitatea de șanse, managementul și cultura angajatorului.

Citește mai mult: https://www.prwave.ro/adobe-romania-a-primit-certificarea-great-place-to-work-acordata-companiilor-apreciate-de-angajati/