Criza generată de pandemia de coronavirus a accelerat procesul de digitalizare al companiilor, majoritatea nefiind pregătite la acea vreme pentru munca la distanță. Post pandemie acestea se vor adapta însă la un model hibrid.

Vice-Președintele Camerei de Comerț Americane în România (AmCham România) consideră că această trecere la un sistem de muncă hibrid va prezenta multe provocări.

„Dacă pe de o parte telemunca a fost „supapa” care ne-a ajutat ca și companii să supraviețuim în perioada pandemiei, sunt totuși foarte mulți angajați care simt nevoia să se întoarcă la locul de muncă, simt nevoia de interacțiune socială și să lucreze împreună cu ceilalți colegi. Totuși, nu cred că lumea se va întoarce la muncă așa cum era înainte. Cred că toate companiile se vor orienta către un sistem hibrid, dar vor fi multe provocări în această privință și mă refer aici la spațiul de muncă și instrumentele de muncă ce trebuie puse la dispoziția angajaților”, a declarat Anca Damour pentru Forbes.

Citește mai mult: https://www.forbes.ro/anca-damour-amcham-majoritatea-companiilor-se-vor-orienta-catre-un-sistem-hibrid-de-munca-222008