Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează pe 12 mai, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, a anunţat instituţia.

Conform sursei citate, Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura în 75 de locaţii la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă. Instituţia precizează că, în judeţul Bihor, acţiunea se va organiza în zilele de 18 şi 19 mai 2023.

„Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung”, se menţionează în comunicat.

De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Potrivit ANOFM, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor judeţene/Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă- Bucureşti, precum şi pe site-ul agenţiei. AGERPRES

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay .