A fost lansată cea de-a 5-a ediție a HP Heroes Academy, programul de internship al HP Inc. în România. Este un program care oferă tinerilor oportunități de învățare și dezvoltare mixtă în domeniul digital și tehnologic.

Heroes Academy @HP este o experiență de învățare concepută pe o perioadă de 6 luni (iulie 2022 – decembrie 2022), care oferă acces la know-how de business, managementul relațiilor, dar și șansa de a lua parte la diverse activități interesante. Fiecare lună va oferi o experiență de învățare unică, în timpul căreia tinerii stagiari se vor familiariza cu activitățile și cultura organizațională, având oportunitatea să-și înceapă o carieră în cadrul HP Inc. În clasamentul celor mai apreciaţi angajatori din România, HP îşi menţine locul al II-lea pentru al treilea an consecutiv, conform Studiului Randstad România Employer Brand.

Unul dintre angajamentele HP este să creștem generații, să contribuim la formarea tinerilor, să le oferim oportunitățile de care au nevoie pentru a porni cu dreptul în cariera pe care și-o doresc. Heroes Academy are ca obiectiv dezvoltarea și susținerea talentelor în domeniul în care activăm. Vrem să fim alături de acei tineri care doresc să-și testeze cunoștințele acumulate, dar și să facă un pas mai departe și să-și continue dezvoltarea personală și profesională”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Programul de internship Heroes Academy @HP înseamnă, printre altele, un stagiu plătit part-time(6h/zi), un parcurs de învățare și dezvoltare captivant și oportunități excelente de networking. În program se pot înscrie tinerii care:

– sunt înscriși la facultate sau vor absolvi după ianuarie 2022;

– au atitudine pozitivă și dorința de a descoperi și de a învăța;

– au abilități de comunicare scrisă și verbală;

– sunt fluenți în limba engleză;

– au abilități de relaționare cu clienții;

– au capacitatea de a colabora și lucra în echipe multiculturale;

– au cunoștințe solide de informatică și curiozitatea de a lucra cu diverse instrumente tehnice.

Formularul de înscriere poate fi accesat aici, iar mai multe informații despre programele de internship ale HP în România găsiți aici.