IT-iştii se numără printre cei mai căutaţi candidaţi de pe piaţa muncii. Deficitul de astfel de specialişti a determinat angajatorii să ofere salarii pe măsură, dar şi diverse beneficii inedite. Care sunt câştigurile IT-iştilor, dar şi cum să-ţi dai seama dacă te potriveşti pentru un astfel de job, află în continuarea articolului.

Este tentant să te orientezi către industria IT, având în vedere oferta bogată de locuri de muncă, nivelul salarial şi beneficiile atractive oferite de angajatori. Toate acestea contează atunci când îţi alegi viitoarea carieră, dar nu sunt cele mai importante criterii în luarea acestei decizii. Astfel, e important să cunoşti mai multe despre ce mai exact presupune un job în IT. Spre exemplu, că nu necesită doar un raţionament logic, ci şi abilităţi creative. Indiferent de poziţia pe care o vei ocupa, munca cu tehnologia implică găsirea de soluţii ingenioase.

Totodată, angajatorii caută oameni orientaţi pe soluţii şi pe rezolvarea problemelor. Aşadar, dacă eşti o persoană care-şi repară singură propria bicicletă sau TV, s-ar putea să ţi se potrivească acest domeniu.

Citește mai mult: https://www.bursa.ro/ce-salarii-se-ofera-in-it-65582448