Joi, 9 martie de la ora 15.00, specialiști și lideri din domeniile juridic și financiar se reunesc la cea de-a doua întâlnire a Comunității CELF – Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP, pentru a discuta despre serviciile intra-grup din perspectiva reglementărilor internaționale și a instanțelor de judecată.

Participarea la dezbatere este deschisă și gratuită pentru profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori care doresc să fie în permanență conectați și informați despre modificările legislative și impactul acestora asupra organizațiilor pe care le conduc.

Tema acestei ediții va fi abordată de specialiști în consultanță fiscală cu experiență, care vor face referire atât la partea teoretică a subiectului, dar vor împărtăși și din experiența practică acumulată de-a lungul anilor: Alina Timofti, Partener NNDKP Consultanță Fiscală, Marius Ionescu, Partener NNDKP Consultanță Fiscală și Ciprian Păun, Partener, Coordonator NNDKP Cluj-Napoca. Dezbaterea se va desfășura pe platforma ZOOM și va avea o durată de aproximativ 75 de minute.

Mai multe informații despre speakerii invitați și subiectele abordate sunt disponibile în invitația de aici. Formularul pentru participarea gratuită este aici.

Comunitatea CELF – Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP este o comunitate Oameni și Companii, în parteneriat cu NNDKP. Pot deveni membri ai comunității specialiști și profesioniști din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori. Informații actualizate despre activitiățile comunității sunt publicate în secțiunea dedicată de pe GlobalManager.ro sau pe pagina de LinkedIn