În ultimii ani, noțiunea de wellbeing a devenit un punct de interes pentru companii și departamentele de HR, fiind efectul direct al înțelegerii rolului pe care îl joacă aceasta în promovarea stării de bine în rândul angajaților. Din această perspectivă, organizațiile au implementat programe care să abordeze atât aspectele emoționale, cât și pe cele fizice.

Pentru a identifica resursele pe care le avem la dispoziție pentru a adresa această tema, pe 7 martie, începând cu ora 16:00, comunitatea OSC-GlobalHRManager discută despre Sănătatea psiho-emoțională a angajațilorOana Nicolau, Psihoterapeut și Co-fondator al Rețelei de clinici Oana Nicolau, Irina Mînzală,  Human Resources Director România & Republica Moldova la Ernst & Young, Florentina Greger, Chief Talent Experience Officer la Zitec și Georgiana Andrei, Director Vânzări Divizia Abonamente la Regina Maria, Rețeaua de Sănătate ne vor oferi răspunsuri la o serie de întrebări: cum prevenim apariția problemelor psiho-emoționale, dar și ce instrumente au la dispoziție specialiștii de resurse umane pentru a veni în sprijinul angajaților care se confruntă cu astfel de provocări.

Mai multe informații în legătură cu temele pe care le propunem sunt disponibile în invitație. Pentru a confirma participarea gratuită, completați formularul de înregistrare.

Întâlnirea va avea o durată de aprox. 90 minute și se va desfășura pe Teams. Partenerul ediției este Regina Maria, Rețeaua de Sănătate.