Soluția Samsung Knox Manage a fost creată pentru a simplifica modul în care vei administra flota mobila, indiferent dacă angajații sunt la birou sau pe teren. Este concepută pentru a oferi un nivel ridicat de administrare, cu UX ușor de accesat și optimizat pentru a utiliza pe deplin dispozitivele și solutiile Samsung.

Knox Manage face parte din Knox Suite și beneficiază de variante de licență pentru 12 / 24 / 36 luni, oferite de Samsung România.

O EXPERIENȚĂ DE UTILIZARE SIMPLĂ ȘI INCITANTĂ

Incorporarea noii soluții este ușoară și atractivă, datorită ghidului pas cu pas Getting Started. Funcțiile kiosk simple sau multiple devin intuitive cu ajutorul ghidului drag-and-drop Kiosk.

Prin intermediul Knox Manage puteți efectua de la distanță acțiuni importante de administrator IT, cu suport pentru mobil.

UNELTE PERFORMANTE DE MANAGEMENT PENTRU DEVICE-URILE DE PE TEREN

Noua soluție Samsung vă permite să umăriți și să înregistrați periodic locația pentru monitorizarea și analiza fluxului de lucru. De asemenea, opțiunea Remote Access permite identificarea problemelor device-ului chiar dacă acesta este pe teren.

O facilitate mult apreciată de utilizatori este cea care permite să vă setați dispozitivele în modul de utilizare single- sau multi- app, cu ajutorul funcțiilor și opțiunilor din Kiosk.

Mai mult, aveți opțiunea de a aplica diverse politici în funcție de eveniment (la o anumită oră, locație, rețea, roaming, schimbare SIM).

SINCRONIZAREA CU ALTE DISPOZITIVE SAMSUNG MAXIMIZEAZĂ EFICACITATEA

Prin intermediul Knox Manage, aveți posibilitatea să utilizați Cross-Access și să beneficiați de sincronizarea convenabilă a datelor cu alte servicii cloud Knox, precum Knox Mobile Enrollment și Knox E-FOTA.

Funcțiile UX devin foarte ușor de utilizat, fiind complet integrate pentru Knox Platform for Enterprise prin Knox Service Plugin. Alături de asistenta și soluțiile pentru client pe dispozitivele Samsung, acestea fac din Knox Manage instrumentul de lucru perfect pentru a maximiza productivitatea administratorilor IT din orice companie.

 

Soluția Knox Manage poate fi achiziționată de la B2B Expert Mobile Conection, distribuitorul business to business Samsung Electronics pentru România.