Revenirea la stilul obișnuit de muncă, de la birou, poate fi o provocare pentru angajații care s-au obișnuit să lucreze de acasă sau remote. Flexibilitatea impusă de pandemie a obligat angajații și managerii din diferite domenii să se adapteze la noile cerințe, iar revenirea la normal trebuie să se facă treptat. Biroul are nevoie de schimbări, atât în ceea ce privește aspectele administrative, logistice, cât și în privința acelor lucruri care influențează direct starea de bine a angajaților. Printre acestea se numără designul spațiului, confortul, siguranța și protecția de care se pot bucura aceștia. Iată câteva modalități prin care poți face procesul de tranziție mai ușor.

Introdu noi beneficii

Spațiul de lucru continuă să fie supus modificărilor aduse de noile standarde și de așteptările formate încă de la debutul pandemiei. De la regulile de distanțare fizică până la accesoriile care ajută la igienizare și folosirea inteligenței artificiale, toate acestea se vor regăsi mult timp de acum încolo în cadrul spațiilor de lucru. Beneficiile îi vor motiva pe angajați să vadă revenirea la birou ca pe un lucru benefic și un pas în față spre un viitor mai sigur.

Pune la dispoziție angajaților o gamă variată de produse alimentare în bucătăria biroului. Acestea pot fi comandate cu ușurință de pe platforma de supermarket online. Orientează-te spre produse de care aceștia ar avea nevoie pe parcursul unei zile pentru gustări, precum fructe, pâine, creme tartinabile. De asemenea, investește în spațiile de relaxare, precum terase sau curțile din spatele clădirii de birouri și amenajează-le pentru diferite activități.

Citește mai mult: wall-street.ro