Angajații care vor să își eficientizeze activitatea vor putea să învețe cum să utilizeze cu ușurință programe precum Microsoft Office, Zoom, Microsoft Teams și alte aplicații de project management. Agenția de training Cursuri Creative a lansat un program de 30 de ore care își propune să învețe angajații și echipele de management să comunice mai rapid și eficient. Programul de training beneficiază de o serie de acreditări naționale și internaționale, precum ANC și ECDL.

Comunicarea angajaților în ultimii 2 ani s-a transformat, lăsând loc automatizării și digitalizării proceselor. În tot acest timp, antreprenorii au descoperit că work from home poate însemna o creștere a productivității angajatului, dacă acesta folosește resursele online potrivite.

Competențe digitale. Resurse de productivitate pentru angajați” este un training practic, care va răspunde nevoilor de organizare și comunicare a angajatului. Cursul este autorizat ANC, oferind o certificare recunoscută în Uniunea Europeană pentru “Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere”. Programul de curs este recunoscut ECDL, participanții având posibilitatea de a susține un examen pentru obținerea unei diplome recunoscute în 100 de țări, care echivalează cu Permisul de conducere a calculatorului.

Noutatea acestui curs vine din completarea informațiilor standard, despre tehnologia informației și teleworking, cu un modul de prezentare a aplicațiilor de project management. Această abordare integrată a proceselor își propune să contribuie la creșterea productivității angajatului și la eficientizarea activităților unei companii.

Pe parcursul training-ului participanții vor învăța elementele de bază ale celor mai utilizate aplicații Microsoft: Word, Excel și Power Point și vor ști să comunice și să organizeze activitățile în platforme de project management. Trainingul este util atât pentru echipe, cât și pentru antreprenorii care vor să urmărească mai ușor activitatea la distanță a angajaților. Cu ajutorul unei echipe de traineri cu experiență, participanții vor experimenta un tip de învățare “step by step” prin crearea propriilor proiecte în timpul cursului.

Competențele digitale ale angajaților au fost în focusul antreprenorilor în ultima perioadă, accelerând dezvoltarea abilităților acestora de a utiliza platforme și aplicații. Suntem bucuroși să susținem perfecționarea în domeniul digital cu un set de informații și acreditări care ne poziționează, în acest moment, la nivelul de excelență pe care dorim să o atingem cu fiecare nou proiect lansat. Acest curs beneficiază de un mod de predare interactiv, care adaugă competențelor standard pe cele de project management. Autorizarea ANC oferă o certificare oficială, recunoscută în Uniunea Europeană a faptului că oamenii prezenți la curs au dobândit cunoștințe de utilizare tehnologiei în scopul creșterii productivității la locul de muncă” a declarat Bianca Preda, managerul agenției Cursuri Creative.

Lansarea cursului de competențe digitale pentru angajați face parte dintr-un proiect mai amplu al agenției, care se adresează tuturor entităților private sau de stat care vor să evolueze digital. Unul dintre proiectele pilot în acest domeniu îl reprezintă cursul de Pedagogie digitală, un training menit să îmbunătățească comunicarea digitală în sălile de curs.

Cursuri Creative este o agenție cu 11 ani de experiență în livrarea de traininguri care au ca scop perfecționarea abilităților profesionale. În portofoliul său sunt peste 35 de programe din diverse domenii de activitate, de la comunicare digitală și organizare de evenimente până la agricultură ecologică sau floristică. Scopul agenției este să creeze, în permanență, resurse de training adaptate nevoilor actuale de pe piața dinamică a forței de muncă. Din echipa de traineri a agenției fac parte profesioniști specializați în domeniile lor de activitate, atât din România cât și din alte țări. Cursuri Creative este o agenție partener a Fundației ECDL România și furnizor autorizat de formare profesională recunoscut ANC.