Recent, membrii comunității OSC-GlobalHRManager au participat la un studiu legat de tipul de evenimente la care preferă să participe. Respondenții au avut de ales între conferințele și dezbaterile online, cele onsite sau hibride, întâlniri de tip mic dejun sau prânz, dar la care se dezbate și o temă profesională, sau cocktail-uri de socializare.

Aproape jumătate dintre respondenți (45%) au indicat evenimentele online ca variantă preferată. Acestea au avantajul de a permite participarea din orice locație și de a optimiza timpul, având în vedere că nu mai este necesară deplasarea către locația unde se derulează întâlnirea și înapoi, la birou. Evenimentele online, webinare sau dezbateri profesionale, au înlocuit cu succes în ultimii ani întâlnirile fizice, iar costurile, semnificativ reduse față de conferințele onsite (preferate de 21% dintre respondenți), au permis organizarea unui număr din ce în ce mai mare în toate domeniile de activitate, inclusiv cel al resurselor umane.

Întâlnirile mai puțin formale, de tip mic dejun sau prânz la care să se abordeze și o temă profesională sau cele de tip networking cocktail, sunt preferate de procente mai mici – 20%, respectiv 14%.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager agregă o audiență totală de +5.000 membri și este activă din 2021. În cei peste 3 ani de activitate, au fost organizate 18 evenimente online la care au participat +1.000 specialiști de resurse umane din companii din toată țara. Comunitatea se bucură de sprijinul unui Community Board format din 6 specialiști în resurse umane, cu experiență vastă în domeniu, și care coordonează temele și activitățile dedicate membrilor.

Dacă sunteți specialist de resurse umane și doriți să accesați informații legate de activitatea colegilor din alte organizații, interviuri sau studii de specialitate, vă invităm să vă abonați gratuit la newsletter-ul GlobalHRManager.ro. Veți fi astfel la curent și cu activitățile comunității și veți primi invitații la evenimentele organizate.