Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro pregătit o selecție a celor mai importante:

RESTRUCTURĂRI

Află cum se face o restructurare preventivă de succes în evenimentul cu tema Restructurarea preventivă – o soluție pentru a evita insolvența organizat de ZF.

FISCALITATE

Seminarul Național de Fiscalitate și Contabilitate este o discuție interactivă cu cei mai profesioniști consultanți fiscali ai momentului, pe 15 februarie, la București.

E-COMMERCE

Școala de Iarnă de E-Commerce & Digital Marketing GPeC 2023 este singura serie de Cursuri Intensive de E-Commerce și Digital Marketing din România – care se va desfășura exclusiv online, pe Zoom, în perioada 15-19 februarie 2023.

FINANȚARE

Info Day – Oportunități de finanțare în domeniul Industrie 4.0 este o prezentare a oportunităților de finanțare care pot fi accesate de către companiile – furnizori de tehnologie și IMM-urile din industrie și se desfășoară la Cluj.

AMAZON

Amazing Days Bucharest este un eveniment dedicat celor care sunt sau vor să devină selleri Amazon sau lucrează deja cu selleri Amazon.

INFECȚII RESPIRATORII

Webinarul Noi perspective terapeutice în managementul infecțiilor respiratorii este dedicat medicilor interesați de abordarea interdisciplinară a acestor afecțiuni.

PEDIATRIE

Actualități în Pediatrie se desfășoară în perioada 15-16 februarie, la Brașov și este dedicată medicilor pediatri din județele Brașov, Sibiu, Covasna, Buzău.

OBEZITATE

Societatea Română de Medicină Internă organizează în data de 16 februarie 2023 webinarul „Obezitatea și sindromul metabolic la intersecția dintre specialități”dedicat medicilor din specialitățile Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Medicină Internă, Medicină de familie, Recuperare medicală, Cardiologie, Gastroenterologie, Pediatrie și Chirurgie generală.

CHIRURGIE PANCREATICĂ

Asociația de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică organizează, pe 16 februarie, webinar-ul cu tema Complicații vasculare în chirurgia pancreatică.

MANAGEMENT DENTAR

Destinată medicilor antreprenori fondatori și managerilor de clinici stomatologice, Școala Dental Office Managers este cel mai complex program din România dedicat pregătirii în management medical stomatologic.

CULTURĂ & EDUCAȚIE

Proiectul Grădini interdimensionale transformă Casa de Cultură a Studenților într-un hub interdisciplinar, unde vor activa peste 30 de artiști, în weekend-ul de deschidere al programului Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2023.

EDUCAȚIE PENTRU COPII CU NEVOI SPECIALE

Află cum poți folosi principiile psihopedagogiei speciale astfel încât să facilitezi integrarea elevilor cu CES și să poți adapta activitatea de la clasă pentru a gestiona, în același timp, comportamentele dificile și a promova învățarea, în cursul Metode de Abordare la Clasă a Copiilor cu CES.

ATELIERE DE ÎNVĂȚARE

Prima ediţie a Forumului MERITO Dobrogea, cu tema ”Punţi didactice în gândirea creativă”, privind analogia ca metodă de predare-învăţare, se va desfăşura fizic, în Constanţa, pe 18 februarie.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.