Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a pregătit o selecție a celor mai importante:

EDUCAȚIE PREUNIVERSITARĂ

Instrumente de lucru care îți ușurează munca la clasă – Atelier organizat de PlaYouth, dedicat profesorilor și educatorilor, despre platforme online, aplicații, jocuri și activități care ajută în organizarea orelor cu elevii, în realizarea de lecții mai interactive și dinamice.

NUTRIȚIE

Alimentația în diabet – Comunitatea RoDiabet se întâlnește miercuri, 23 noiembrie 2022, de la ora 17:00 la Ora Pacientului Rodiabet, pentru a discuta despre ” Alimentația în diabet”.

BUSINESS

Gala BURSA 2022 – Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediție, va avea loc în data de 22 noiembrie 2022 , începând cu ora 18:30, la Le Château , din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, București. Participarea în sală este permisă numai pe bază de invitație.

ARHITECTURĂ ȘI URBANISM

Concursurile publice de arhitectură – Cadre de bună practică profesională – Comunitatea de arhitecți și urbaniști EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere, despre ce înseamnă și cât de important este un concurs de arhitectură, cum se organizează, care sunt standardele impuse.

COMPETITIVITATE

Concurența în sectoare inovative – Conferință organizată de Consiliul Concurenței. În deschiderea conferinței vor fi dezbătute subiecte referitoare la mediul concurențial și competitivitatea în sectoare cheie ale economiei românești, iar în cadrul celor două paneluri se va discuta despre telemedicină și transportul alternativ în România, alături de reprezentanți ai Guvernului, Parlamentului și de specialiști din industrie.

SPITALE PUBLICE

Conferința Națională Spital Connect – Conferința cu tema Spitale Conectate propune o discuție deschisă și constructivă despre necesitatea conectării spitalelor publice atât între ele, profesional și managerial, cât și cu partenerii sociali, cu comunitatea și, mai ales, cu pacienții.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.