Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a pregătit o selecție a celor mai importante:

ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ

Workshop ANDIP: Împreună, pregătim România pentru noua eră digitală! – acest workshop este o primă etapă ce vizează digitalizarea unui număr cât mai mare de instituții publice.

EDUCAȚIE

Masă rotundă: Integrarea egalității de gen în învățământul preuniversitar – Punctul de pornire al discuțiilor va fi „Predarea și integrarea egalității de gen la clasă”, un material-suport pentru cadrele didactice, căruia i se vor adăuga prezentări ale analizelor privind programele școlare actuale și oferta de formare a CCD-urilor și DPPD-urilor din țară, din perspectivă de gen.

PARENTING

Rolul de părinte – webinar în cadrul căruia afli cum poți transforma buna intenție, responsabilitatea asumată și dorința de a reuși, în calitate de părinte, în comportamente și acțiuni care ajută copilul în devenirea sa ca adult.

SĂNĂTATE

Cu diabetul la colindat: ediție specială dedicată celor mici – ediție în cadrul căreia se va discuta despre cum este o zi obișnuită în viața unui dulcinel, ce cadouri poate primi un copil cu diabet, dar și ce și cum mâncăm la masa de Crăciun.

MARKETING

Workshop Marketing B2B – curs care oferă noi instrumente de evaluare și dezvoltare a strategiei de marketing B2B, pe baza unor exemple practice.

RESURSE UMANE

Magnetico București 2022 – eveniment în cadrul căruia vei afla care sunt „trăsăturile de caracter” ale unei companii situată în fruntea listei pentru potențialii angajați, de ce își apreciază oamenii angajatorii, dar și cum trebuie să te pregătești pentru noile generații de angajați.

CULTURĂ & COMUNITATE

Medicii împreună pentru comunitate, ed. V – evenimentul va cuprinde spectacolul La Bohème de Giacomo Puccini și va fi precedat de decernarea distincțiilor pentru membrii Colegiului Medicilor Iasi care s-au remarcat prin merite deosebite în activitatea și dezvoltarea profesională.

REAL ESTATE

Managementul costului în construcții | Antreprenori & subantreprenori – curs dedicat antreprenorilor, administratorilor și angajaților din domeniul construcțiilor menit să aducă claritate și coerență financiară companiilor din acest sector.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.