Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a  pregătit o selecție a celor mai importante:

TEHNOLOGIE

Community Tech Event – Eveniment găzduit de Deloitte Digital, ce reunește dezvoltatori, specialiști în tehnologie și vorbitori cheie din industria IT.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Cogenerare pentru eficiență energetică și integrarea regenerabilelor – Energynomics propune o întâlnire despre rolul cogenerării în atingerea țintelor privind eficiența energetică și integrarea surselor regenerabile într-un sistem energetic sigur și stabil!

RESURSE UMANE

Protecția salariaților în cazul transformărilor societare ale angajatorilor – Transformările societare care au impact asupra relațiilor de muncă sunt dintre cele mai variate și acestea trebuie să observe gradul de protecție legală de care se bucură salariații în cazuri particulare, protecție care a fost extinsă pe cale jurisprudențială. Modificarea relațiilor de muncă în aceste ipoteze este condiționată de respectarea cu strictețe a procedurilor legale. În cadrul webinarului organizat de British Romanian Chamber of Commerce, se vor analiza aceste condiții și proceduri legale precum și consecințele nerespectării acestora.

URBANISM

Conferința Națională de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului – Eveniment organizat de Universitatea din București – Facultatea de Drept, în parteneriat cu Grupul editorial Universul Juridic.

SĂNĂTATE

Cum să îmi protejez copilul de infecțiile respiratorii? – Află de la medici renumiți cum poți să previi efectele negative ale virozelor respiratorii, cum îți ajuți copilul să le depășească și ce poți face pentru a-i întări sistemul imunitar, în cadrul evenimentului organizat de Societatea Părinților Informați.

CULTURĂ

Expoziția „Iașii jertfă, speranță, împlinire (1916 – 1922)” – Expoziție organizată de Primăria Municipiului Iași, Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași și Serviciul Județean al Arhivelor Naționale Iași organizează, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

***

EventsOnline.roeste platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.