Best Employer Fest

Revista HR Manager împreună cu partenerul sau Humanistic organizează Best Employer Fest , în data de 30 iunie, 2021. Evenimentul este un festival dedicat eforturilor interne de a atrage, a motiva și a susține angajații și specialiștii valoroși, într-o perioada tumultoasă cum a fost cea marcată de ultimul an și jumătate.

Recunoașterea de “Angajator de Top” vine în urma alinierii și existenței unei strategii de Resurse Umane și Leadership foarte bine pusă la punct. Este unul dintre principalele rezultate ale întregii echipe de HR. Iată de unde și importanța pe care dorim să o acordăm acestui subiect. Fie că au aplicat sau nu pentru recunoașterea de angajator de top, companiile depun eforturi constante, au strategii și direcții clare pentru a atrage experți.

Tematica evenimentului este legată de intrebările arzătoare din HR de mai bine de 5 ani, intrebări care vor continua să fie fierbinți și în perioada următoare:

  • Cum găsim oamenii, cum găsim acest profil atât de specific
  • Cum păstrăm oamenii, cum dezvoltăm și integrăm în continuare noul venit în cultura noastră
  • Despre comunicare, beneficii, accesibilitate, valorile interne, transparența deciziilor, mediul de lucru și oportunitățile viitorului dorit, care sunt doar câteva dintre palierele ce au trebuit gândite, regândite și reașezate în ultimul an pentru ca organizația să își păstreze atractivitatea.
  • Programe adaptate contextului, prin care majoritatea companiilor au asigurat instrumente de susținere a tonusului organizațional și stării de bine și au continuat, la început timid iar anul acesta în același ritm ca înainte, campaniile de “employer branding”. În felul acesta au menținut sentimentul puternic de apartenență al angajaților săi. Dar, pentru ca o astfel de campanie să fie posibilă, e necesar să ai ce comunica și lucrurile intern să fie coerente și aliniate. Deci multă, multă muncă.

The event is finished.

Data

iun. 30 2021
Expired!

Interval orar

13:00 - 17:30

mai multe info

Mai mult
REGISTER