Conferința “Carieră în Industria Energetică”, ediție aniversară la 10 ani de la înființarea Filialei SIER București Tineret (17-22 mai 2021)

Timp de 6 zile, tinerii energeticieni din țară pot cunoaște peste 20 de companii din domeniul energetic, care vor prezenta programe de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională

În acest an, cariera în industria energetică a ajuns la o ediție aniversară, care transpune tradiția și experiența evenimentelor anterioare în prima ediție desfășurată în mediul online, organizată în perioada 17-22 mai 2021 de către Filiala București Tineret a Societății Inginerilor Energeticieni din România, în parteneriat cu Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București.

Deschiderea evenimentului va avea loc luni, 17 mai 2021, ora 12:00. Reprezentanți ai Universității Politehnica din București și ai Facultății de Energetică, dar și personalități din industria energetică vin în fața tinerilor să discute despre oportunitățile de dezvoltare a carierei în domeniul energetic.

În cadrul conferinței vor fi prezentări de companii, workshop-uri de dezvoltare personală, prezentări ale facultății și vizite tehnice. Workshop-urile susținute de parteneri abordează tematici de interes pentru tinerii aflați la început de carieră ( precum Personal Branding, Skills of the future sau Metode Agile ) și au ca element cheie dezvoltarea personală.

Conferința se bucură de susținerea companiilor naționale și internaționale ce activează pe plan local, precum: Rompetrol, E.ON, Electrica, Enel, Siemens Energy,  Enevo Group etc, alături de principalele asociații profesionale și publicații din domeniul energetic, precum și asociațiile studențești.

The event is finished.

Data

mai 17 - 22 2021
Expired!

Interval orar

12:00 - 18:00

mai multe info

Mai mult
REGISTER