CUM NE APĂRĂM ÎMPOTRIVA INFRACTORILOR CIBERNETICI

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei organizează seminarul gratuit „Cum ne apărăm împotriva infractorilor cibernetici”. Sunteți așteptați sâmbătă, 22 mai 2021, ora 10:00, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

În acest seminar se va discuta despre infractorii cibernetici (cine sunt, ce fel de infracțiuni comit), se vor prezenta câteva acte de infracțiuni cibernetice care au avut loc în ultimii ani și, cel mai important, veți învăța să vă apărați de acești infractori pentru a nu deveni victimele lor.

Infracțiunile cibernetice au evoluat rapid de la începutul pandemiei Covid19. În contextul anxietăților cauzate de criză, se ajunge la un comportament online nesigur și infractorii informatici exploatează aceste puncte slabe, utilizează phishing, instalează programe malware și folosesc și alte multe practici rău intenționate pentru a fura date și a accesa dispozitive, astfel putând fi accesate conturi bancare și baze de date ale organizațiilor.

Participând la seminar veți putea:

-să cunoașteți cine sunt infractorii cibernetici și cum operează aceștia;

-sa aflați cazuri recente și relevante de infracțiuni cibernetice;

-să recunoașteți un act de infracțiune cibernetică și să vă protejați împotriva a astfel de acțiuni.

The event is finished.

Data

mai 22 2021
Expired!

Interval orar

10:00

mai multe info

Mai mult
REGISTER