Întâlnirea comunității OSC-GlobalHRManager – Provocările anului 2023: ambiguitatea economică și retenția talentelor în organizație este o activitate în cadrul Comunității OSC-GlobalHRManager. Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii din departamentele de resurse umane din companii cu diverse domenii de activitate, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura atât în format fizic, în sala de conferințe de la etajul 5 (acces cu liftul B) din cadrul Ponderas Academic Hospital (str. Nicolae Caranfil, nr. 85A), cât și onlineLocurile pentru participarea fizică sunt limitate.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 2 februarie 2023, de la ora 10.45, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu ultimele detalii.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Aceste date pot fi dezvăluite partenerilor comunității OSC-GlobalHRManager pentru această întâlnire. Mai multe detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru participarea FIZICĂ, vă rugăm să completați formularul de mai jos.