Întâlnirea comunității OSC-GlobalHRManager – Provocările anului 2023: ambiguitatea economică și retenția talentelor în organizație – este o activitate în cadrul Comunității OSC-GlobalHRManager. Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii din departamentele de resurse umane din companii cu diverse domenii de activitate, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura atât în format fizic, la Ponderas Academic Hospital, cât și online, pe ZOOM.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 2 februarie 2023, de la ora 10.45, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la webinar.  Vă rugăm să aveți în vedere faptul că detaliile de acces la întâlnire nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Aceste date pot fi dezvăluite partenerilor comunității OSC-GlobalHRManager pentru această întâlnire. Mai multe detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru participarea ONLINE, vă rugăm să completați formularul de mai jos.