Formular înregistrare: Întâlnirea Comunității OC-GlobalHRManager_iunie 2023

Webinarul GlobalHRManager –Motivarea și retenția angajaților– este o activitate în cadrul Comunității OSC-GlobalHRManager. Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii din departamentele de resurse umane din companii cu diverse domenii de activitate, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos. Evenimentul se va desfășura online, pe Zoom.

În cadrul întâlnirii veți avea posibilitatea de a adresa întrebări utilizând secțiunea Chat sau în timpul sesiunii Q&A.Oameni și Companii poate declina înregistrarea la eveniment, sau abonarea la newsletter, după caz, în măsura în care rolul/funcția declarat/ă în cadrul formularului nu se află în sfera de activitate și interese vizate de Comunitatea OSC-GlobalHRManager.
După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 15 iunieora 16.00 , prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la webinar, iar dacă ați completat şi numărul de telefon, un sms în ziua evenimentului.
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că detaliile de acces la întâlnire nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Aceste date pot fi dezvăluite partenerilor comunității OSC-GlobalHRManager pentru această întâlnire. Mai multe detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.