Cu siguranță te-ai întrebat cel putin o dată ce întrebăări să pui la un interviu ca angajator sau manager HR. Fără doar și poate că trendurile în acest domeniu se schimbă tot mai des, piața muncii fiind tot mai competitivă. Nu există o formulă secretă și nici un ghid exact de întrebări pentru interviuri. Un lucru este însaă cert: NU trebuie să pui persoana în cauză într-o postură neplăcută, iar întrebările pentru interviul de angajare trebuie să fie realiste și de folos.

Trăim în secolul vitezei, așa că domeniile de activitate se schimbă tot mai des, iar ca angajator este imperios necesar să știi cum să te adresezi persoanelor care caută un loc de muncă. Fii la curent cu meseriile viitorului și remarcă acele calități ale candidaților care fac diferența în piața muncii din România.

Ce să întrebi la un interviu? În primul rând vei lăsa la o parte prejudecățile și vei fi obiectiv. În secolul în care ne aflăm discriminările trebuie evitate cu orice preț, așa că oferă șanse egale celor care participă la un interviu de angajare, de exemplu.

Citește mai mult: https://legislatiamuncii.manager.ro/a/28215/intrebari-interviu.html