Centrul de cercetare și dezvoltare GoPro din România oferă inițiative cheie de hardware, firmware, software, cloud, web și comerț electronic și continuă să recruteze angajați în toată România.

Sărbătorind cinci ani de la începerea operațiunilor de inginerie în București, GoPro, Inc. (NASDAQ: GPRO) a anunțat astăzi introducerea unor oportunități permanente de lucru la distanță pentru hub-ul său de inginerie din România, extinzând abordarea companiei de a combina munca la distanță și în format hibrid cu inovația și sprijinind expunerea echipei din România ca centru cheie de cercetare și dezvoltare pentru companie.

Echipa noastră din București a fost crucială pentru dezvoltarea ecosistemului GoPro”, a declarat Cedric Fernandes, vicepreședintele de inginerie software GoPro. „Suntem încântați să ne extindem oportunitățile pentru a include angajați din toată România care doresc să lucreze pentru o companie precum GoPro, care susține o multitudine de alegeri și stiluri de viață, inclusiv capacitatea de a lucra de la biroul nostru din Timpuri Noi, de a lucra de la distanță sau câte puțin din ambele.”

GoPro, care a fost nominalizată recent pe lista celor mai bune locuri de muncă din Revista Outside, este încântată să-și extindă beneficiile muncii de la distanță în România și angajează în mod activ pentru o gamă largă de poziții în țară. Candidații interesați să dezvolte produse care sprijină stiluri de viață active în timp ce se alătură unei culturi de lucru, întâi de toate, la distanță, hibride, concentrată pe răspândirea pozitivității în lume, sunt încurajați să aplice.

Pentru a afla mai multe despre oportunitățile de carieră ale GoPro România, vizitați secțiunea dedicată recrutării aici. Pentru a afla mai multe despre GoPro și produsele sale, vă rugăm să vizitați blogul de știri al GoPro, The Current.