KFC România, franciză deținută pe plan local de Sphera Franchise Group, angajează 400 de oameni în restaurantele din București și provincie, pe diferite funcții: lucrători bucătărie, casieri, curieri, manageri, precum și în cadrul serviciului propriu de livrare – KFC Delivery, care este în continuă expansiune pentru a acoperi nivelul ridicat al cererii.

KFC oferă venituri începând de la 2.400 lei net pentru Crew Member, începând cu luna a treia de colaborare.
Pentru posturile de manager, veniturile încep de la 3.500 de lei net, iar pentru directorii de restaurante, veniturile pornesc de la 4.740 de lei net.
Sumele includ salariul, tichetele de masă și bonusurile acordate în funcție de performanțe.

La angajare, oferta include salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după două luni de activitate, după un an și doi ani, tichete de masă și alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne (spre exemplu, prima de loialitate, care se acordă la un an, la 10 ani, la 20 ani).

Cei care își doresc să facă parte din echipa KFC România pot opta pentru un program de lucru de 12 ore, opt ore, şase ore sau patru ore, în funcție de nevoile personale și profesionale, și se pot orienta către restaurantele aflate în proximitatea domiciliului.
Experiența de lucru nu este necesară, KFC asigurând un program de instruire care îi ajută pe cei nou-intrați în echipă să se integreze și să își înțeleagă atribuțiile.

În prezent, KFC deține în portofoliul local 88 de restaurante și are peste 3600 de angajați, pe diferite poziții. Fiecare unitate performează cu echipe de aproximativ 35 până la 60 de angajați, în funcție de tipul de restaurant.

„La începutul lui 2021, anunțam planurile de expansiune care, în prezent, sunt în curs de implementare, ajungând astfel la 88 de locații la nivel local. În contextul provocărilor pe care companiile din HoReCa le-au traversat în ultimul an și jumătate și care se vor mai resimți, cel mai probabil, o perioadă mai îndelungată, ne bucurăm să fim unul dintre mecanismele care ajută întregul sistem să se pună din nou în mișcare, scopul comun fiind revenirea la normalitate. Așadar, ne dorim să anunțăm cele 400 de locuri de muncă pe care le punem la dispoziția candidaților interesați – îi susținem atât pe cei fără experiență, cât și persoanele care își doresc să facă o schimbare, cu angajamentul de a le oferi, dincolo de un loc de muncă stabil, un cadru în care să învețe și să își dezvolte noi competențe: comunicare eficientă, adaptabilitate și flexibilitate, customer service, capacitatea de a opera cu standarde înalte de calitate și proceduri”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.