Numărul tot mai mare al celor vaccinați determină companiile să renunțe la telemuncă și să cheme la birou o parte dintre angajați. Multe firme caută sedii mai mari de lucru, în timp ce altele reamenajează birourile. Pentru început, se va lucra în regim mixt.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a mai declarat luni că purtarea măștii la birou ar putea fi “limitată”, dacă toți angajații sunt vaccinați împotriva COVID.

Cu verde sunt oamenii care vin zilnic la birou sau vin de 3,5 ori pe săptămână. Cu roșu sunt cei care au zis că nu vin la birou din N motive, cu albastru sunt cei doi care nu și-au exprimat nicio opțiune. Galben sunt oamenii care vin de două ori pe săptămână la birou”.

Planul din această companie de marketing digital a fost făcut în urma unui sondaj intern. Mai bine de 30% dintre angajați s-au întors la birou, cei mai mulți la contabilitate sau financiar. Firma permite în continuare munca de acasă, însă prezența este obligatorie atunci când sunt organizate cursuri de perfecționare.

Citește mai mult: stirileprotv.ro