Contextul organizațiilor românești s-a schimbat în ultimii ani, cu multiple firme internaționale intrând pe piața românească și forța de muncă calificată emigrând în Europa Occidentală. Într-o eră post Covid și în plină revoluție digitală, organizațiile românești au nevoie de un upgrade în softul operațional, atât pentru a face față noilor provocări de pe piața românească, cât și pentru a fructifica oportunitățile dintr-o piață globală.

Prin cursul online de business “Nu sunt probleme, doar oportunități: Cum să-ți crești organizația prin digitalizare și internaționalizare”, organizatorii doresc să însoțească liderii și managerii români în procesul de scalare a organizațiilor din care fac parte. Cursul online cuprinde 12 module contextualizate la situațiile culturale românești.

„Cursul împletește o experiență teoretică și practică de peste 30 de ani atât în Statele Unite ale Americii cat și în România. Abordarea aspectelor de business este dintr-o perspectivă etică și scoate în evidență faptul că poți administra o organizație de succes fără să-ți compromiți principiile”, spune Dr. Sebastian Văduva, cel care susține acest curs.

Dr. Sebastian Văduva este profesor, consultant și antreprenor în serie. Și-a început prima afacere la 17 ani și a fost implicat în aproximativ 25 de startup-uri. Oferă consultanță pe subiectul managementului și leadershipului pentru diferite corporații din America și România. Este autor sau coautor la 15 cărți și aproximativ 40 de articole de specialitate publicate la edituri internaționale. Deține un MBA și două doctorate în antreprenoriat și politologie.