Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, lider în calitatea serviciilor medicale din România, lansează un nou tip de abonament medical dedicat exclusiv femeilor însărcinate. Abonamentul Monitorizare sarcină Mamă@Regina Maria este primul și singurul abonament medical adaptat în totalitate nevoilor viitoarelor mame, ce oferă multiple beneficii și acces la servicii premium de monitorizare a sarcinii.

Protocolul de sarcină la aproape jumătate de preț

Viitoarele mame au posibilitatea să efectueze investigații de monitorizare a sarcinii într-un singur loc, o rețea cu peste 3.000 de medicii si peste 400 de clinici din toată țara. Abonamentul Monitorizare sarcină Mamă@Regina Maria acoperă un set complet de investigații recomandate în sarcină, cu discount semnificativ de până la 45%. Mai mult, pacientele pot vedea în timp real suma economisită pe abonament și pot verifica evoluția analizelor cu ajutorul dosarului medical digital – în aplicația Contul Meu Regina Maria.

“Primul abonament medical de monitorizare sarcină include tot protocolul medical pe care este recomandat să-l urmeze o femeie însărcinată, cu un discount semnificativ de până la 45%”, declară Andreea Minuță, Director Executiv Divizia Abonamente, în cadrul Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Testul de screening prenatal (dublu test), inclus gratuit în abonament

În abonament sunt incluse consultațiile de obstetrică – ginecologie, ecografiile de control, morfologiile de trimestru, analizele de laborator specifice, dar și de alte investigații medicale și analize recomandate în sarcină. Abonamentul de Monitorizare sarcină include gratuit și testele de screening prenatal, dublu și triplu test, investigații care indică riscul unor afecțiuni genetice ale fătului.

”Prin serviciile pe care le include, noul abonament medical are rolul de a le ghida și a le ajuta pe viitoarele mame să își planifice mai ușor îngrijirea și monitorizarea pe perioada sarcinii. În plus, le oferă confortul de a beneficia de toate investigațiile medicale în aceeași rețea, dar și de cea mai înaltă tehnologie și echipe de medici supraspecializați, astfel încât orice femeie însărcinată care accesează serviciile REGINA MARIA să se simtă susținută și în siguranță. Conform feedback-urilor primite de la pacientele noastre, avem în Rețea sute de medici din specializarea obstetrică-ginecologie care au recenzii de peste 9,5”, completează Andreea Minuță. 

Abonamentul Monitorizare sarcină Mamă@Regina Maria poate fi achiziționat direct din shop-ul online Regina Maria, având un cost lunar de 764 de lei, care reprezintă echivalentul unui control și a unei ecografii de sarcină efectuate la preț de listă. În abonament sunt incluse cele mai accesate investigații și analize pe care o viitoare mamă este recomandat să le facă pe parcursul celor 9 luni de sarcină.

Pe lângă accesul la servicii medicale la standarde internaționale, la aparatura ultra performantă și tehnologia de ultimă generație, abonamentul oferă viitoarelor mame acces la medici supraspecializați în sarcini cu risc, dedicați nevoilor gravidei și bebelușului, pentru care acestea pot analiza recenziile oferite de alți pacienți.

De 28 de ani, medicii de la REGINA MARIA fac performanță medicală pentru sănătatea mamei și a copilului, deschizând noi orizonturi pentru salvarea sarcinilor cu risc și a nou-născuților prematuri, fiind în permanență alături de mame cu toată priceperea și evoluția medicinei, dublate de tehnologia de ultimă generație și multă empatie.