Compania 3Pillar Global, specializată în domeniul software și cu o prezență importantă în România, se extinde în continuare. Cu birouri la Cluj, Timișoara și Iași, va avea un nou birou, de această dată la Chișinău. Și aici se va lucra de la distanță, în sistem de telemuncă, fără prezență efectivă la birou, așa cum se întâmplă și la centrele din România.

”3Pillar continuă să crească rapid, iar construirea echipelor noastre de dezvoltare a produselor digitale este esențială pentru a sprijini această creștere și pentru a servi mai bine clienții cu care suntem parteneri. Suntem încântați să primim noi membri în echipa biroului nostru din Moldova și să ne extindem baza de specialiști pentru a sprijini mai bine clienții noștri în transformarea digitală a business-urilor acestora.” a declarat Jamie Whitacre, Vice Președinte Senior de Talente la 3Pillar Global.

Adăugarea unui nou centru european de livrare în Moldova extinde prezența firmei 3Pillar în regiune. Compania s-a extins puternic în ultima perioadă, în 2020, 3Pillar a achiziționat firma de dezvoltare software Isthmus Software din Costa Rica și a adăugat un centru de livrare în Mexic prin achiziționarea firmei Tiempo Development din Arizona. Cel mai recent, 3Pillar a achiziționat SDE Software Solutions, care a adăugat noi membri în echipele centrelor de livrare din Republica Cehă. În prezent, în cadrul firmei sunt de 1.800 de specialiști în dezvoltarea de produse digitale și inovatori de strategii în 7 țări.

”Echipele noastre din România și acum Republica Moldova se află în centrul muncii inovatoare pe care o desfășurăm pentru clienții noștri din întreaga lume. Adăugarea acestui nou centru este o dovadă că această cultură bazată pe valori, orientată spre echipă pe care o construim în întreaga organizație globală 3Pillar, generează rezultate remarcabile și alimentează expansiunea sustenabilă. Suntem încântați să ne creștem echipa globală cu oameni talentați, de cea mai bună calitate din Moldova”, a declarat Diana Bocaneala- Director General – Management al Talentului 3Pillar România.

Prin centrele din Moldova și din România se realizează tehnologii precum .NET, Java, Front End, DevOps și iOS, ingineri QA și designeri UX.