Angajații care lucrează în sistem hibrid se așteaptă la o mai mare flexibilitate, accesibilitate și securitate, în timp ce companiile fac eforturi să răspundă acestor cerințe sporite în materie de tehnologie.

„Ne aflăm, într-adevăr, într-un moment unic, având posibilitatea de a redefini modul în care lucrăm. Angajații din întreaga lume își doresc un loc de muncă care să le ofere condițiile de a performa și este responsabilitatea noastră, ca lideri de business, să învățăm cum îi putem sprijini cel mai bine, indiferent de locul în care lucrează.”-Chuck Robbins, președinte și CEO Cisco

Cisco a colectat informații de la o gamă largă de instrumente care permit un mod de lucru hibrid – rețele, terminale și aplicații – de la milioane de clienți la nivel global. Aceste date anonime și agregate, combinate cu sondajele facute intern de clienți, oferă informații unice, care au fost cuprinse în raportul HWI. În urma raportului HWI, s-au conturat mai multe teme care îi pot ajuta pe liderii de business să descopere cea mai potrivită abordare pentru ca sistemul de lucru hibrid să aibă succes pe termen lung:

Citește mai mult: wall-street.ro