Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! Eventsonline.ro a pregătit o selecție a celor mai importante:

SOCIAL MEDIA

Cum să construiești o strategie de social media eficientă – un eveniment dedicat tuturor antreprenorilor și reprezentanților diverselor companii care vor să afle și să înțeleagă principiile realizării unei strategii de social media eficiente.

ARHITECTURĂ

Vernisaj – Anuala de Arhitectură București și Muzeul Național Tehnic Prof. Ing. Dimitrie Leonida – Evenimentul este alcătuit din opt expoziții și instalații care, prin diversitatea subiectelor abordate, se adresează bucureștenilor interesați de felul în care putem evolua prin cunoaștere și aprofundare, indiferent de domeniu.

ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ

Big Business and the Romanian State (Relația mediului de afaceri cu autoritățile publice, de la teorie la practică) – un eveniment ce își propune să clarifice orice problemă legislativă dintre mediul de afaceri și autoritățile publice.

EDUCAȚIE

Conferința „Învățăm împreună. Creăm o cultură a apartenenței în școli” – importanța apartenenței în mediile educaționale este indispensabilă. Participați la această conferință și veți afla care sunt premisele care conturează și favorizează apartenența în mediile școlare din România, dar și soluțiile care pot fi implementate.

RESURSE UMANE

Magnetico Cluj-Napoca– Ce definește magnetismul unui brand de angajator? Ce „trăsături de caracter” are o companie ce o face să fie în fruntea listei de preferințe pentru potențialii angajați? Acestea dar și alte curiozități le puteți afla participând la eveniment.

ANTREPRENORIAT

O discuție onestă despre antreprenoriat – Evenimentul va avea drept subiect de discuție latura nevăzută a antreprenoriatului, lucrurile incomode din business și cum să te pregătești pentru această lume.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.