Simularea SimTALENT oferita reprezinta solutia pentru constientizarea angajatilor dumneavoastra asupra deciziilor luate in privinta dezvoltarii resurselor umane din subordine, porocese manageriale si impactul lor in dezvoltarea echipei.

Ati patit ca in organizatia dumneavoastra sa existe anumiti angajati care sa nu faca fata domeniului in care lucreaza sau sa nu reuseasca sa se dezvolte in acesta? Au existat situatii in care nu s-a putut lua masuri individuale pentru dezvoltarea si perfectionarea personalului din cauza bugetului sau a timpului? Avem solutia care in 100 % din companiile catre care a fost livrata a dat roade. Din portofoliul de clienti multumiti amintim: BRD Group, Tuborg si Carrefour Romania.

Solutia pe care v-o prezentam Simularea oamenilor din organizatie, mai pe larg, are ca baza o simulare cu o perioada de maxim 2 zile, unde fiecare va invata modul in care orice decizie luata are un impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor din organizatie si vi se va contura o perceptie asupra modalitatii de recrutare si dezvoltare a personalului pentru a putea inainta pe calea succesului in piata concurentiala in care ne aflam.

Citește mai mult: scsbacau.ro