Mediul de lucru atractiv sporește moralul angajaților și, implicit, productivitatea acestora, iar acest aspect nu mai este de multă vreme un secret. Certificarea companiilor privind realizarea unui de mediu de lucru de calitate a devenit esențială în contextul competitivității moderne. De altfel, cele care obțin o astfel de distincție se bucură de o reputație solidă pe piață, câștigând încrederea clienților și a partenerilor de afaceri, iar recunoașterea reflectă angajamentul firmei față de bunăstarea și dezvoltarea profesională a angajaților.

Acest titlu poate avea o contribuție semnificativă la reducerea fluctuației de personal, economisind astfel resursele necesare pentru recrutare și formare. Evaluările și feedback-ul structurat obținut prin obținerea unei astfel de calificări oferă perspective valoroase pentru îmbunătățirea continuă a mediului de lucru. Un exemplu remarcabil de astfel de certificare este „Great Place to Work”, recunoscută la nivel global. Aceasta distincție oferă angajatorilor un avantaj competitiv în atragerea și reținerea talentelor de top.

Un mediu de lucru de excepție

Up România a reușit din nou să impresioneze, obținând pentru al treilea an consecutiv certificarea internațională “Great Place to Work”. Cu un scor de 90% în sondajul de feedback realizat de angajați, compania își consolidează poziția de lider în crearea unui mediu de lucru excelent, echilibrat și incluziv.

“Great Place to Work” este o recunoaștere a  companiilor care excelează în a crea un mediu de lucru de calitate, bazându-se pe feedback-ul direct al angajaților. Up România a reușit să obțină un scor impresionant de 90%, mult peste pragul de 65% necesar pentru certificare. Rezultatul reflectă succesul companiei în promovarea unui echilibru sănătos între viața personală și profesională, o comunicare deschisă și eficientă și o atmosferă de lucru plăcută. Sondajul a evidențiat și tratamentul non-discriminatoriu și incluziv, precum și încrederea în competențele angajaților și managerilor. Aceste elemente sunt esențiale pentru crearea unui mediu de lucru unde angajații se simt apreciați și motivați și subliniază că, pentru funcționarea unei echipe, încrederea și respectul reprezintă valori fundamentale.

Up – lider în beneficii extrasalariale

Up România se remarcă nu doar prin mediul său de lucru, ci și prin poziția sa de lider în furnizarea de beneficii extrasalariale. Prin intermediul platformei Up MultiBeneficii, compania oferă angajaților o gamă variată de beneficii, adaptate nevoilor individuale, generând astfel un avantaj competitiv pentru angajatori și flexibilitate pentru angajați.

„Suntem încântați să fim una dintre puținele companii de top din România care dețin această certificare internațională. Acest lucru confirmă încă o dată că, atunci când angajații sunt mulțumiți, motivați și respectați, compania devine ‘A Great Place To Work’. Certificarea reflectă grija noastră față de angajați, care se traduce și în atitudinea noastră față de clienți. Vom continua să promovăm bunăstarea angajaților prin inițiative precum campania ‘Redefinim Munca’, aceasta fiind o contribuție semnificativă și la obținerea acestei certificări pentru compania noastră”, a subliniat Gina Pavel, Director General Up România.

Despre Up România

Parte din Grupul Up, Up România servește peste 25.000 de clienți și peste 1.3 milioane de beneficiari prin diverse soluții financiare și beneficii extrasalariale, printre care Up Dejun, Up Cadou și Up Vacanță. De asemenea, compania este implicată în proiecte sociale care susțin comunitatea, beneficiind de o prezență solidă de peste 20 de ani pe piața românească.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și beneficiile oferite de Up România, vizitați www.upromania.ro.

Descarcă aplicația Up Mobil din App Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a beneficia de toate serviciile oferite de Up România.