Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a pregătit o selecție a celor mai importante:

DIGITAL HEALTH

VRARA Healthcare Forum 2022– Pregătește-te pentru idei disruptive și perspective inovatoare despre utilizarea tehnologiei imersive în domeniul sănătății! Cele mai bune spitale, clinici, furnizori de servicii medicale din lume vor participa la forumul virtual.

MARKETING & SALES

JCI Mixer #10: Understanding the digital consumer– un eveniment lunar marca JCI, deschis tuturor ce vor să afle lucruri noi, de ajutor mai ales în business. Speaker este chiar un membru JCI București, Corina Cimpoca, profesionist cu peste 15 ani experienţă în marketing şi cercetare de piaţă.

GDPR

#DataProtection Hour – Eveniment pentru membrii AmCham, ce propune o discuție despre dificultățile cu care se confruntă profesioniștii în protecția datelor atunci când își definesc rolul în cadrul unei organizații.

ENERGIE

Criza energetică – De la economie la eficiență energetică – Evenimentul propune o abordare a crizei energetice prin prisma soluțiilor care se întrevăd din diverse paliere – performanța energetică a clădirilor și locuințelor, materiale sustenabile, ajutoare financiare ș.a.

URBANISM

Orașe pentru toți. Locuirea în București – probleme, provocări, soluții – Tema locuirii nu mai poate fi evitată – financializarea în creștere a locuințelor, problema costulurilor dar și a calității locuirii, de la accesul la spații verzi până la infrastructură urbană reprezintă probleme în expansiune, dar puțin discutate într-un oraș preocupat obsesiv de dezvoltare și creștere economică.

HR

Seminarul Național de ReviSal – orice modificare legislativă în domeniul relațiilor de muncă are impact asupra înregistrărilor în Revisal și atrage după sine operațiuni și proceduri noi. Participați la Seminarul Național de ReviSal pentru a afla care sunt noutățile din domeniu!

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.