Visma are o cultură și o viziune dedicate schimbării, încrederii și îmbunătățirii continue a soluțiilor din domeniul IT. Visma Software, una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de produse software din România, este prezentă și în Iași. Compania originară din Scandinavia este activează de 15 ani în țară, având două centre puternice de cercetare și dezvoltare în Sibiu și Timișoara.

Echipele sunt nerăbdătoare să-și cunoască viitorii colegi, astfel, începând cu jumătatea lunii Aprilie, primele posturi au fost deja publicate pe site-urile de recrutare. Colaborarea cu noii colegi va începe cât de curând.

În anul 2020 Visma Software s-a bucurat de o creștere semnificativă a numărului de angajări. Se pare că anul 2021 este la fel de prielnic pentru compania norvegiană, aceasta deschizând o nouă locație care va deveni în timp la fel de puternică precum cele de la Timișoara și Sibiu, iar obiectivul pentru anul acesta este ca echipa să se mărească cu cel puțin 20 de colegi noi în Iași.

Compania oferă produse de software care simplifică și automatizează procesele într-o gamă largă de domenii de activitate, inclusiv contabilitate, management financiar, achiziții, resurse umane și salarizare, pentru sectorul privat, public și educație. Astfel, printre posturile ce se așteaptă a fi ocupate se numără:

  • C# Developers
  • Java Developers
  • Front-End Developers (Angular, React, vue.js
  • Mobile Developers (Android, iOS)
  • Infrastructure Engineers (AWS, Azure, Google)
  • Technical QA’s