Data evenimentului tău a fost stabilită, locația de asemena. Ai pus la punct și ultimele detalii organizatorice, mai ai nevoie doar de participanți și poate sponsori. Cum obții asta? Prin promovare eficientă, care să atragă publicul țintă și să-i ofere toate informațiile de care are nevoie.

Fă-ți un cont pe EventsOnline.ro și postează evenimentul tău. Cei peste 30.000 de utilizatori care accesează lunar platforma în căutare de evenimente din domeniile lor de interes îl pot vedea, iar cei peste 600 de abonați la newsletter pot primi detalii despre el direct în inboxul lor.

Vestea bună este că nici nu îți îngreunează bugetul. Contul este gratuit!

Vrei instrumente de promovare și mai avansate? Lasă-ne un mesaj și hai să realizăm împreună cel mai eficient plan de promovare a evenimentului tău!

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.