Workshop VIP cu Dr. Matthew Walker: Cum să îți atingi potențialul cu fiecare pui de somn

Pe 28 octombrie, Rețeaua de Sănătate Regina Maria organizează pentru reprezentanții mediului de business o întâlnire cu unul dintre cei mai cunoscuți speakeri internaționali: Dr. Matthew Walker, profesor de Neuroștiințe și Psihologie la Universitatea din California, Berkeley, autor al bestseller-ului New York Times, Why We Sleep.

Cercetările sale investighează somnul ca superputere și impactul lui asupra sănătății noastre, fiind promovate în publicații de renume internațional, precum The Guardian sau Financial Times, dar și în emisiuni de radio și TV. Mai multe informații despre Dr. Matthew Walker găsiți pe https://www.sleepdiplomat.com/.

Întâlnirea va avea loc online joi, 28 octombrie, incepand cu ora 19:00. Înscrierile se pot face accesând linkul de aici și urmând pașii de mai jos:

  • Apăsați pe butonul “Join event”;
  • Pentru a vă crea cont, apăsați “Create new account” și introduceți în câmpurile aferente nume, prenume, adresa de email și parola dorită.
  • În scurt timp veți primi un mesaj pe adresa de email introdusă, pentru a vă valida adresa.

Webinarul susținut de Matthew Walker face parte din eforturile Regina Maria de a construi o comunitate de business sănătoasă și echilibrată prin programul Corporate Sano.