Anul 2022 se anunță a fi anul schimbării de job sau de carieră pentru cei mai mulți dintre angajați. Experții din HR spun că dacă te gândești să faci o schimbare în parcursul tău profesional, acum pare să fie cel mai potrivit moment.

93% dintre angajatori plănuiesc să angajeze în 2022, arată datele unui raport global realizat compania Monster, la care au răspuns 3.000 de lideri, în luna septembrie. Mai mult, este de așteptat ca salariile să crească în multe industrii.

„Acesta este cel mai oportun moment în care să faci o schimbare a locului de muncă (…) Există milioane de poziții deschise, iar companiile iau în considerare tot felul de stimulente și beneficii pentru a recruta oameni. Totodată, cei care caută un loc de muncă au o capacitate mult mai mare de a negocia și pot profita cu adevărat de acest moment pentru a obține ceea ce își doresc de la un loc de muncă”, a declarat expertul în carieră Andrew McCaskill.

Citește mai mult: https://www.wall-street.ro/articol/Careers/280975/3-sfaturi-de-la-experti-daca-vrei-sa-faci-o-schimbare-de-job-in-2022.html