Studenții, masteranzii și doctoranzii de la arhitectură și specialități conexe au la dispoziție o oportunitate de dezvoltare antreprenorială special concepută pentru ei. Acceleratorul de afaceri „Arhitecții Inovării”, demarat la începutul anului 2022, oferă celor interesați să pornească pe drumul antreprenoriatului atât know-how de business, cât și suport și finanțare nerambursabilă pentru pornirea unei afaceri.

Derulat de fonduri-structurale.ro, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Asociația Nod Makerspace, „Arhitecții Inovării” deschide astăzi, 18 ianuarie 2022, înscrierile pentru participarea la prima etapă importantă a proiectului: cursurile de formare antreprenorială. Puteți consulta metodologia de selecție care detaliază condițiile și procesul de aplicare aici.

Peste 340 de studenți sunt așteptați să se înscrie în proiect, iar urmare a selectării vor putea participa în perioada februarie-aprilie 2022 la un curs de antreprenoriat gratuit, livrat în format online și certificat național.

Citește mai mult: romaniapozitiva.ro