Românii vor cheltui în medie 910 lei pe cadouri pentru Crăciun, conform unui studiu recent despre obiceiurile de consum ale cumpărătorilor, realizat de platforma Compari.ro. Dacă înainte de pandemie, ofeream în jur de 10 cadouri, în 2021, vom restrânge lista doar pentru persoanele apropiate. Pe de altă parte, experții recomandă să fim prevăzători și să facem listele și cumpărăturile din timp. La nivel mondial se așteaptă probleme în lanțul de aprovizionare și este recomandat să nu facem comenzile fix înainte de Crăciun.

Chiar dacă vremurile se schimbă, emoția cadourilor rămâne aceeași. Up România își propune și în acest ansă fie alături de companiile care vor să le spună de sărbători ,,mulțumesc’’ angajaților pentru munca din acest an.

Beneficiile Up Cadou

Perioada pandemiei a deschis românilor apetitul pentru cumpărăturile fără griji, rapide, contactless sau online. De aceea, Up România încurajează companiile să ofere angajaților bonusuri de sărbători sub forma unui card Up Cadou, pentru a-i păstra motivați, dar și pentru a se bucura de libertatea cumpărăturilor de oriunde și oricând.

Mai mult, clienții Up care-și uită cardul în altă geantă sau haină, își pot achita cadourile folosind aplicația Up Mobil de pe telefon sau ceas. Utilizatorii aplicației beneficiază de oferte speciale ale partenerilor, își pot verifica soldul sau accesa istoricul tranzacțiilor.

Rețeaua de magazine partenere în care poate fi folosit cardul și tichetele Up Cadou include branduri și magazine din diverse domenii, precum IT&C, fashion & beauty, home & deco, librării, farmacii și clinici medicale, hypermarket-uri sau restaurante. Lista națională a partenerilor este disponibilă în aplicație,  pe site-ul www.upromania.ro.

Up Cadou –  soluția optimă pentru angajați mulțumiți

Cardul Up Cadou este o soluție practică și inteligentă prin care companiile arată angajaților cât de mult le apreciează efortul și dedicarea. În același timp, firmele își pot crește eficiența prin optimizarea costurilor. Pentru toți angajații și copiii minori ai acestora, organizațiile pot oferi prin tichetele cadou 150 de lei, fără să achite alte impozite sau contribuții sociale.

Organizațiile care aleg cardul Up Cadou beneficiază de o administrare simplă a acestora-Bonusurile sunt încărcate rapid în cont, pe site-ul www.uponline.ro. Angajații sunt notificați la scurt timp că au primit bonusul și pot folosi întreaga sumă sau o parte din ea, fără a fi condiționați, așa cum se întâmplăla valoarea unui tichet pe suport de hârtie.

Pentru ca tot mai mulți angajați români să se bucure de perioada cadourilor, până pe 24 decembrie 2021 Up România oferă companiilor care lansează comenzi de carduri Up Cadou costuri 0 de emitere și de livrare.

Bucură-te și tu de un mare câștig! Accesează link-ul, primește oferta și grăbește-te să îți deschizi cadoul! Click AICI