Fie că lucrezi în domeniul HR-ului și vrei să-ți dezvolți abilitățile deja însușite sau vrei să afli mai multe despre acest departament important din cadrul fiecărei companii, participarea la primul eveniment de acest tip, organizat de HR-Up Group este un must-attend!

Pregătește-te să primești insight-uri prețioase din domeniul resurselor umane în cadrul conferinței Human Capital HR!

Când? 29 martie 2023, între orele 9:30 – 16:30, în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Vei avea posibilitatea de a explora, printre multe altele, idei și concepte fresh de business, soluții pentru diferite situații de care sigur te-ai lovit dar poate nu ai știut cum să le gestionezi, metode mai bune și practice de a dezvolta legăturile dintre angajați într-un mod armonios.

Vom vorbi despre technostress, D.E.I.B. policies, comunicare și neuroștiință în HR, employee retention, talent shortage și despre modalități de rezolvare a problemelor aduse de acestea.

Plecând de la motto-ul ,,Avem grijă de oamenii tăi, pentru ca ei să aibă grijă de business-ul tău”, compania HR-Up Group dorește să aducă în România noi concepte și idei cu scopul de a evolua departamentele de resurse, știind că acestea sunt o componentă cheie în cadrul oricărei afaceri.

Vei face cunoștință cu speakerii noștri cu vastă experiență în domeniu: Raluca A. Stana, Ștefana Stefansson, Oana Pascu, Dr. Lorelei Nassar, Iulia Zamfir, Marius Neagu, Mihai Stanca, Elena Biță, Cristiana Nicolescu, Alexandra Revnic, care îți vor prezenta idei și tehnici inovatoare pentru o gestionare mai bună a oamenilor din compania în care lucrezi!

Participanții vor beneficia de coffee breaks, de o masă de prânz și, bineînțeles, premii surpriză! În plus, conferința se va încheia cu un cocktail talk cu speakerii noștri între orele 16:30 – 17:30.

Time to GROW! Te așteptăm la conferință!

Biletele sunt disponibile pe www.hrup.ro !

Sponsorii noștri: One United Properties, goFLUENT, Clinica Dr. Nassar, MyGeisha, Complice.ro, Fit4You Delivery, Alpha Experience, BioBeauty, Andreea Minculescu Certified Gyrokinesis trainer, Blusoft, ACHR Group, BizzUP, P.A.C.R.

Partenerii media ai evenimentului: Oameni și Companii, GlobalHRManager și EventsOnline

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la adresa de email office@hrup.ro sau la numărul de telefon: +40728041081, și urmărește-ne îndeaproape pentru cele mai recente updates pe paginile sociale de Instagram – @hrup_group, și de Facebook – HR UP Group.