Aceasta este principala concluzie a întâlnirii comunității OSC-GlobalHRManager, care a avut loc pe 23 noiembrie. Invitata ediției, Gabriela Niță, HR Director la Up România, a prezentat rezultatele unor studii recente legat de retenția angajaților și a menționat că o cultură a încrederii conduce la angajați mai productivi, cu mai multă energie, care stau mai mult în companie, au un nivel mai scăzut de stres și de burnout și sunt mai mulțumiți de viețile lor.

Bucuria resimțită la locul de muncă este legată de încredere și de scop. Setarea unor obiective clare și lucrul într-o echipă de încredere contribuie la resimțirea acestei bucurii la locul de muncă. Specialiștii în resurse umane pot ajuta la retenția angajaților prin sprijinul pe care îl oferă colegilor și  managerilor de departamente.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii-OSC. OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +120 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.