Știm cu toții că suntem mult mai eficienți, mai creativi și organizați, atunci când spațiul în care lucrăm ne oferă o ambianță plăcută, calmă și bine organizată. Amenajarea unui birou care emană armonie și în care angajații se simt confortabil este un criteriu esențial pentru un loc de muncă primitor, cald și motivant.

Iată care sunt câteva dintre aspectele importante de care ar trebui să ții cont în acest sens, pentru ca angajații tăi să fie mai productivi pe termen lung.

Alege o pardoseală caldă și creează un spațiu unitar

Tipul de pardoseală este unul dintre cele mai importante elemente ale unei amenajări, indiferent că vorbim despre o casă sau despre spațiile de birouri. Astfel, poți opta pentru clasicele soluții pentru amenajarea podelei, precum mocheta ori linoleumul din PVC, însă poți alege varianta originală a unei pardoseli calde, cum este parchetul din lemn masiv ori laminatul, care va crea o atmosferă aparte ce va invita la creativitate și va stimula interacțiunea dintre angajați.

Citește mai mult: https://www.prwave.ro/cum-amenajezi-confortabil-spatiul-modern-de-birouri-ca-sa-ai-angajati-productivi/