Škoda Superb, nava-amiral a flotei de modele cu motor cu ardere internă, a fost redefinită, aducând mai mult spațiu, confort și eficiență. Oferind o gamă de șase motorizări moderne și caracteristici aerodinamice optimizate, modelul este mai eficient ca niciodată și oferă o experiență de conducere superioară.

Skoda Superb la Palatul Culturii

Caracteristici cheie:

  • Design evoluat: Noua grilă octogonală și farurile Matrix LED asigură un aspect modern și aerodinamic.
  • Interior spațios: Materiale sustenabile, un design curat și butoane intuitive Škoda Smart Dials, împreună cu un sistem de infotainment care include ChatGPT.
  • Motorizări variate: Tehnologie mild-hybrid și plug-in hybrid de nouă generație, cu o autonomie electrică de până la 120 km pentru varianta Combi.
  • Siguranță avansată: Sisteme inovatoare de asistență și suspensii adaptive DCC Plus.

 

Performanță și eficiență

Noua Škoda Superb vine cu o gamă de șase motorizări moderne, care include și un nou hibrid plug-in de nouă generație, oferit în prezent doar de Superb Combi iV. Motorul 1,5 TSI este combinat cu un motor electric și furnizează 204 CP, oferind o autonomie electrică de până la 120 de kilometri conform ciclului WLTP. Motorul 1,5 TSI este disponibil, de asemenea, și cu tehnologie mild-hybrid, în premieră în gama Superb. Gama mai include și două alte motoare pe benzină și două motoare diesel. Variantele lor cele mai puternice, de 265 CP și 193 CP dispun de tracțiune integrală în dotarea standard. Noile suspensii adaptive DCC Plus disponibile pentru prima dată pentru Superb îmbină optim confortul cu caracteristicile dinamice.

Designul aerodinamic optimizat contribuie la eficiența crescută a modelului. Acest Superb este cea mai aerodinamică limuzină Škoda din toate timpurile. Printre modificările aerodinamice se numără parbrizul mai puternic înclinat, linia mai aerodinamică a plafonului și hayonul optimizat.

Design și confort

Noua Škoda Superb are un design octogonal distinctiv pentru grila radiatorului și faruri Matrix LED ascuțite, ce asigură lumini și mai puternice decât predecesorul.

La interiorul modelului Superb se face remarcat ecranul liber poziționat, cu diagonala de 13 inchi și consola centrală cu design curat. Butoanele Smart Dials și asistentul vocal Laura care în curând va fi optimizat prin integrarea ChatGPT simplifică utilizarea și controlul a numeroase funcții ale automobilului și ale sistemului de infotainment. Noile dotări includ compartimentul Phone Box ventilat, care permite încărcarea inductivă rapidă la 15 wați a smartphone-ului și scaunele Ergo, optime pentru spatele ocupanților, cu funcție de masaj cu 10 perne controlate pneumatic.

Spațiu și mai generos și șase noi culori

În varianta limuzină, Superb a crescut cu 43 mm în lungime, iar Superb Combi este cu 40 mm mai lung. Spațiul de bagaje a fost mărit, oferind acum 645 de litri în varianta limuzină și 690 de litri în varianta Combi.

A crescut și spațiul interior la nivelul capului. Modelul este disponibil în 6 culori metalizate și 2 culori uni pentru exterior. Șase dintre aceste culori sunt noi.

Gama de jante din aliaj ușor incluse în dotarea standard începe de la modelul de bază Sagitta de 16 inchi și oferă variante cu diferite dimensiuni, până la inclusiv 19 inchi.

 

Descoperă și testează noua Škoda Superb în Iași

Noua Škoda Superb îmbină inovația, confortul și siguranța, fiind pregătită să continue succesul generațiilor anterioare.

Pentru mai multe detalii despre noua Škoda Superb, inclusiv înscriere la test-drive, contactează singurul centru autorizat pentru vânzări și service Škoda din Iași:

Mega Auto

Adresă: Str. Industriilor 34 C

Telefon: 0232211664

Website: www.megaauto.ro

E-mail: marketing@megaauto.ro