Joi, 21 octombrie, de la ora 16.00, are loc ediția de octombrie a webinarului comunității OSC – Global HR Manager. Alături de Doru Șupeală, Managing Partner la Școala SPOR și autor al cărții Employer Branding 100%,  vom discuta despre cum să oferim oamenilor bucuria de a lucra în organizație, cum le obținem loialitatea, devotamentul, implicarea și sprijinul necondiționat.

Întâlnirea va avea loc pe Teams, iar participarea este gratuită pentru specialiștii în resurse umane, pe baza înscrierii prealabile. Invitația online și formularul de înregistrare pot fi accesate aici: Întâlnirea comunității OSC-GlobalHRManager: Employer Branding 100% – Global HR Manager

 

Comunitatea OSC-HRManager este activă din 2017,  an în care Oameni și Companii a demarat un program de comunicare și interacțiuni directe cu managerii de HR din toate domeniile de activitate. Din 2021, este disponibilă platforma digitală dedicată acestei comunități, GlobalHRManager.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare și documentare, dar și pentru promovarea brandurilor, companiilor și oamenilor din industrie. Comunitatea a fost dezvoltată cu sprijinul Rețelei Private de Sănătate – Regina Maria și beneficiază de un Community Board format din specialiști HR din companii mari din România.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.