Endava, compania de software britanică prezentă pe piața locală cu șapte centre de livrare, marchează 2 ani de la deschiderea sediului din Brașov, unde a depășit deja borna de 100 de angajați. Endava Brașov continuă să recruteze specialiști IT și să investească în comunitatea locală.

Pe lângă oportunitățile determinate de accelerarea digitalizării, creșterea echipei s-a datorat și lărgirii bazinului de recrutare, respectiv abordarea unor specialiști din localități apropiate. În prezent, aproape toți angajații companiei au posibilitatea să lucreze de acasă, în toate orașele în care compania este prezentă cu centre de livrare.

În continuare, Endava Brașov are poziții deschise pentru comunitatea tech din zonă, având în plan să-și completeze echipa de specialiști cu: dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software. Echipele aflate în centrele de livrare Endava din România deservesc clienți din zona de plăți și servicii financiare, TMT (Tehnologie, media și telecomunicații), FMCG, logistică, dar și o mare parte din serviciile de suport ale companiei la nivel global.

Citește mai mult: economica.net