Platforma EventsOnline anunță parteneriatul cu JCI București! Vei avea acces la cele mai importante evenimente de dezvoltare personală și leadership, business și antreprenoriat și, nu în ultimul rând, dezvoltare comunitară.

JCI (Junior Chamber International) Bucureşti este prima organizaţie locală JCI care a fost înfiinţată în anul 2002 în România. Viziunea JCI Bucureşti este să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi profesioniști din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor şi să influenţeze pozitiv politicile publice.

Abonează-te la newsletterul EventsOnline.ro și vezi direct la tine în inbox cele mai importante noutăți, cursuri și evenimente, structurate pe domeniile tale de interes.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Vrei să publici evenimente organizate sau sponsorizate de organizația ta? Fă-ți un cont gratuit aici!