EY România a primit certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv în România, dar şi certificarea de Top Employer în Europa pentru prima dată, fiind prima dintre cele mai mari companii de servicii profesionale de pe plan local care a obținut această atestare.

Top Employer Institute acordă această distincţie organizațiilor în baza auditării tuturor proceselor şi metodologiilor HR de care dispun, incluzând, printre altele, strategia de resurse umane, mediul de lucru, well-being, etică şi integritate, diversitate și incluziune, atragerea talentelor, oportunităţile de învăţare şi pregătire profesională puse la dispoziția angajaților.

În acest al doilea an în care a primit atestarea, EY România a obţinut punctaje ridicate în zonele de strategie de business și leadership (100%, respectiv 92,86%), zona de performanță (94,1%), dar și a capabilităților digitale (88,8%).

Compania a mai avut rezultate excepţionale pe valori corporative (100%), etică şi integritate (100%), dar şi pe motivarea angajaților (94,38%). Aceste rezultate reflectă faptul că EY România este o companie cu standarde ridicate de etică şi integritate, esenţiale business-ului său, demonstrează grija companiei faţă de angajaţii săi şi atenţia dedicată dezvoltării lor pe plan profesional şi personal.

„Ne bucurăm că am obţinut, pentru al doilea an consecutiv, atestarea EY România ca angajator de top de către Top Employer Institute. Principalul nostru obiectiv de resurse umane este ca angajații noştri să aibă parte de o experienţă excepţională. De aceea, investim în cariera, dezvoltarea profesională şi personală  şi starea de bine a tuturor colegilor noştri. Această recunoaştere ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveste practicile noastre de HR şi ne motivează să explorăm noi modalităţi prin care să facem colegii din EY România să se simtă apreciaţi, înţeleşi şi liberi să fie ei înşişi în mediul de lucru”, a declarat Irina Mînzală, Director Resurse Umane, EY România.

Programul a certificat și a recunoscut peste 2.000 de angajatori de top din 123 de țări/ regiuni de pe cinci continente. În acest an, la nivel european, EY a obținut certificarea Top Employer pentru cinci țări: România, Germania, Spania, Italia şi Grecia.