Knox Configure te va ajuta să configurezi de la distanță, în bloc, telefoanele și tabletele Samsung și să le adaptezi nevoilor specifice ale companiei. Vei crea dispozitive personalizate cu profiluri, setări, restricții și aplicații unice, precum și alt tip de conținut. Pe dispozitivele înrolate, setările și actualizările se vor primi automat, prin WiFi și date mobile.

Specificații Samsung Knox Configure

Setările personalizate pe profilul companiei se pot face la configurarea inițială, fără ca telefoanele să trebuiască scoase din cutii. Knox Configure permite setarea unor reglaje fine pe telefoane și tablete: modul Aplicație Unică; modul Retail sau alte setări specifice de business. Experiența de utilizare, ecranul de pornire sau imaginea de pe ecranul blocat pot fi personalizate cu animațiile sau logo-urile companiei. Pe ecranul principal poți crea scurtături către website-urile companiei sau către anumite linii telefonice. Aplicațiile proprii de business pot fi preinstalate automat. Knox Configure permite limitarea dispozitivului la utilizarea unei singure aplicații – modul Kiosk.

Configurarea avansată permite o gamă largă de setări la nivel granular

Opțiunile de setări de conectivitate includ restricționarea setărilor pentru Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC și Flight Mode sau dezactivarea datelor mobile și blocarea SIM-ului. Cu ajutorul update-ului dinamic, primești notificări push de la server, actualizezi aplicațiile și configurările în mod dinamic. Posibilitatea de restricționare a unor  caracteristici te ajută să creezi o listă de aplicații permise sau nepermise, să restricționezi roaming-ul, tethering-ul, resetarea la valorile din fabrică, accesul la cardul SD sau stocarea datelor pe o memorie USB, accesul la cameră sau la microfon, etc. Cu opțiunea Servicii Enterprise, profiți de serviciile de facturare enterprise.

Personalizați ecranele de pornire și de blocare

Samsung Knox Configure permite furnizorilor de servicii să configureze ușor și rapid dispozitive mobile special concepute cu ecrane personalizate de pornire/blocare. Personalizarea detaliată a ecranului face posibilă ascunderea de widget-uri pe ecranul de blocare și oferă suport pentru activarea/dezactivarea notificării pe ecranul de pornire.

Logo-ul de pornire, ecranul de pornire, setarea ecranului de blocare sunt disponibile pentru ecranele din modul DeX. Modul DeX este acum compatibil cu profilurile Knox Configure pe dispozitivele care rulează Knox versiunea 3.2 sau o versiune mai recentă.

Beneficii pentru experiența personalizată a utilizatorului

  • Lansarea automată a aplicațiilor cheie la fiecare repornire, care permite furnizorilor de servicii să definească anumite aplicații care să fie lansate automat la fiecare repornire și să funcționeze așa cum au fost prevăzute;
  • Lansare rapidă a aplicației și comenzi cu o simplă atingere, prin utilizarea tastelor hardware care pot fi personalizate pentru a lansa aplicații sau alte acțiuni predefinite;
  • Remaparea tastelor hardware;
  • Lansați și ieșiți instantaneu din aplicații, utilizând fie o acțiune de apăsare lungă fie una scurtă
  • Lansați funcții personalizate, cu șablonul Microsoft Teams care oferă o opțiune cu un singur clic pentru a activa funcționalitatea walkie talkie cu Microsoft Teams pentru dispozitivele din seria XCover Pro și Tab Active.

Personalizarea „Samsung Kids” cu Knox Configure

Aplicația permite furnizorilor de servicii să-și creeze propria versiune de Samsung Kids și să o opereze pe dispozitive inteligente marca companiei. Personalizarea se realizează cu ușurință și include dispunerea ecranului de pornire Samsung Kids, wallpaper pentru ecranul principal, pictograma/denumirea comenzilor rapide Samsung Kids, numele aplicației sau imaginea pictogramei, ecran de instalare/ecran de bun venit Samsung Kids, joc pauză/imaginea de contact telefonic.

Aplicație/URL Allowlist

În plus, puteți configura un allowlist, atât pentru aplicații, cât și pentru marcaje și URL-uri din browser.

 

Soluția Knox Configure poate fi achiziționată de la B2B Expert Mobile Conection, distribuitorul business to business Samsung Electronics pentru România.